Som budgivare åtar du dig att följa följande villkor samt hålla dig uppdaterad om kommande ändringar.

ALLA VAROR SÄLJS I BEFINTLIGT SKICK
Det är viktigt att du undersöker varan noggrant innan du ger ditt bud. Har du
inte möjlighet att närvara under de reguljära öppettiderna är du välkommen att kontakta säljande förening för särskild visning.

FULL UNDERSÖKNINGSPLIKT LIGGER HOS KÖPAREN
Eventuella anmärkningar har
lagts till i objekttexten eller skildrats på bild. Det är dock av största vikt att du själv besiktar föremålet innan du bjuder då dolda fel eller
ouppmärksammade anmärkningar som inte reflekteras i objektbeskrivning eller bild inte ligger som grund för eventuell reklamation.
Om du känner dig osäker eller har frågor är du välkommen att ringa oss så ska vi försöka hjälpa till att säkra en konditionsrapport.
Vissa felaktigheter eller tillkortakommanden kan ske i objekttexterna och det är vad som visas på bilden som är föremål för försäljning.

ALLA BUD ÄR BINDANDE
Vid inlämnat bud förbinder du dig att fullfölja köpet och vid obetald faktura skickas en (1) påminnelse, därefter går ärendet vidare till
inkassobolag. Det är köparens ansvar att kontrollera om bud lett till köp.

KÖPARPROVISION TILLKOMMER VID KÖP
Köparprovision 8% (8% + moms) tillkommer på det klubbade beloppet samt slagavgift á 50 kronor (40:- + moms).

BETALNING OCH HÄMTNING
Hämtning och betalning sker inom fem (5) dagar efter auktionsdagen. Om du önskar få dina inköp skickade använder vi oss av DHL,
UPS, Schenker, Bussgods och Postnord. Vi förbehåller oss rätten att inte skicka ömtåliga och skrymmande varor. Se vår webbplats eller kontakta oss för prislistor. Om du inte har möjlighet att hämta upp dina inrop i tid ber vi dig kontakta oss omgående efter det att auktionen är slut.
Vi accepterar de vanligaste betalkorten.

KORTAVGIFTER
Från och med 1 augusti 2010 gäller en ny lag som inte tillåter att man tar ut avgifter vid kortköp. Sportauktion.se är
undantagna från denna lag då vi faller under Kommissionslagen (2009:865).

FÖRVARINGSAVGIFTER
Förvaringsavgifter tillkommer vid försenad avhämtning om inget annat är överenskommet. Hyran är 250 kronor (200 kronor + moms)
per påbörjad kvadratmeter och vecka.

FRISKRIVNING
Sportauktion.se friskriver sig från all den skada som kan drabba uppdragsgivaren om Sportauktion.se försummar att utföra
inropsuppdraget.

Dessa villkor gäller fr.o.m. 1 juli 2021